Stína!

- Nothing more, nothing less.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Klockan är 11:00 och jag sitter och äter en långsam frukost :) Fast ska nog lägga på en rem, för jag är såå sugen på att sitta ute i solen!! Ska ta en brassestol och sätta mig o sola på vår balkong :) 
Kassio är här oxå! Mamma kom med honom kl 7 på morgonen.. Sötvovven.
Sen blir det träningen idag. Core kvart i 5, sen förhoppningsvis spinning direkt efter. Ska bli skönt! Lite trist när det är så jättefint väder att vara inomhus o träna, men vädret verkar ju inte vilja försvinna, och nån gång måste jag ju träna! ;) 
Sen ikväll är det Barca-Man U ! Kom igen för fasen Barca!! :) 

Igår gick jag o Fredde en långrunda i solen för att hämta hans bil. var skönt :) Sen tog vi en sväng in till Kalmar där han köpte nya fotbollsskor. Trevlig dag!


Nehe, nu ska jag ut! Så jag hinner sitta där ett tag innan det är dags att gå ut med vovven o träna..
See ya!

Döende

Kategori: Allmänt

Vilken dag det har varit idag... Var längesen man var såhär riktigt bakis... Var hårt igår. Grillade hos Freddes pappa där vi drack 2 öl var, sen på ren impuls (japp, that's us) stack vi till en förfest som redan var i full gång! Hann bara vara där ungefär 1,5 timme innan det var dags att åka in till Kalmar, så man fick dricka fort. Väl inne i Kalmar (O'learys) var det heller inga pauser utan drickan flödade som vin :P Men det var jäkligt roligt och trevligt faktiskt! Tiden bara sprang iväg. Var längesen man bara satt på en pub och festade & snackade. 
Är lite småstolt över mig själv att jag lyckades med att inte spela bort Freddes pengar på Black Jack, utan istället vinna en hundring.. Hihi.. Och den mannen vann en hel del den kvällen! Han sa till mig idag att igår inte kostade honom någonting, för allt vi köpte gjorde vi för det han vunnit. Tänk om det alltid vore så, vad mycket bättre vår ekonomi skulle se ut! ;D
Som sagt, har varit redigt dålig idag.. Huvudvärk och illamående.. Antalet gånger jag har gått upp ur soffan kan man nog räkna på en hand ;) Men men.. Nu har jag iaf duschat och fräschat upp mig lite, så nu känner man sig lite levande igen. Börjar äntligen bli hungrig med, måste äta. Jag gissar på något onyttigt. 
Snart kommer Fredde hem och då ska vi se på 10.000 BC! Ska bli nice=)
Nehe, nu ska jag ta tag i mitt liv! Ha det!



Osäkert väder

Kategori: Allmänt

Har varit fint väder några dar nu, vilket dom flesta av oss älskar!:)
Men idag känns vädret lite ostadigt.. Ingen sol, men varmt.. Man kan känna någon regndroppe ibland, så man blir lite nervös.. Men tycker det är skönt ute idag. Heelt okej att grilla i, vilket är bra, för det är vad som är inplanerat! Härefter (när jag slutat på friskis 17:00) så ska vi nämligen grilla hos Fredriks pappa. Första grillningen för mig detta året, ska bli väldigt gutt! :)
Hehe huum, vet inte riktigt varför jag skrev värsta rapporten om vädret, ni vet ju alla hurdant vädret är :) Men jag styrs nog ganska mycket av vädret. Mitt humör och min energi.
Är det soligt och fint så är jag oftast jättelycklig. Är det kallt, men jäkligt friskt ute är jag oxå på bra humör. Är det grått och kvavt ute blir jag ibland deppig. Regn är det lite olika med. Ibland blir jag deppig, ibland så känner jag mig frigjord på något sätt när det regnar. Och vissa dagar påverkar vädret mig ingenting.
Nog om detta.

Nu sitter man på friskis. IGEN.
Satt ju här igår 16.30-19.00.. Not very spass..

Och igår kom man hem från Norrköping. Kom hem typ 20 minuter innan jag skulle så på friskis (tack vare att man aldrig får sin röst hörd)! Men men.. det var bara att snabbpussa Fredrik 103 gånger, och sen pysa ner hit. Och han stack och spelade match, så vi sågs inte förrän 20.45 sen.. =(  Trodde det skulle bli lugn kväll, med tanke på att båda borde vatt trötta.. Men impulsiva som vi är stack vi på en mini-fest ;P
Tänker inte åka till Norrköping på ett bra tag nu. Av flera olika anledningar. Den starkaste: Vill inte va ifrån min pluttis! Sjukt vad tajta man är... You're my secret place where I can be myself. You connect with me like nobody else <3 

Nehe, med risk att detta inlägget blir för långt, så är det dax att runda av.
(Vill  bara berätta: det är inte EN ENDA människa här nu! På friskis alltså.. Vill man vara här då? Har ju öppet nästan en hel timme till.. Suck..)
Nenu ska jag ringa mamma.. Tiden måste ju gå på något sätt..


Ciaoo




I just wanna be good to you

Soo sunny!

Kategori: Allmänt

Det är jättefint väder idag oxå!
Vinden är fortfarande kall, men tycker inte att det blåser så mycket idag :)

Gjorde matteprovet idag.. Kändes rätt okej faktiskt, men vi får väl se när jag får tillbaks det hur okej det egentligen var;)
Efter det var jag hos mamma och gjorde mat, samt satt i solen!=) Tror fasen jag har fått lite färg på armarna o magen! Synd att jag var för finäm för att tvätta bort sminket i fejset.. Men det får bli en annan gång=)
När vi kom hem satte jag mig en stund på vår balkong o läste =) Det var oxå najs, men blev så jäkla varmt efter en stund, så jag fick gå in o svalka mig en stund nu=)

O fasen, träning har det inte blivit nåt av denna veckan fast jag lovade mig själv det.. Det är mattepluggandet och vädret som hindrat mig! Men förhoppningsvis blir det bättre med det (fast vill ju ha fint väder.. hehe;p)

Ikväll ska Fredde på träning, o då ska jag nog slappa lite i soffan=)
Var ju uppe tidigt idag (08:15, deni!) och har lite ont i huvvet efter matten o solen.. 

Åker till brorsan i Norrköping tidigt imorgon och kommer hem på fre middag/eftermiddag.
Ska bli nice.. Ska ta med mig plånboken ifaall det skulle bli nån shopping=) Hoppas hoppas, vill ha kläder.
Men kommer sakna min plutt såklart!=(
Snyft..




Älskar dig

Åh!

Kategori: Allmänt

Så jäkla skön dag!
Satt i lä i solen hos mormor o morfar o fikade! 
Så varmt och skönt!
Älskar den där solen ;)






Nu är Fredde hemma oxå=)
Var duktig på matchen som vanligt.


Kärlek
kärlek
kärlek

Söndag

Kategori: Allmänt

Och shiit vilket fint väder!!


Har ringt till syrran o frågat om hon ska med ut på en promenix, hoppas det blir nåt!
Ska bara duscha o sådär först.
Man kan ju inte bara sitta inne en sånhär fin dag! När man hela tiden tjatar att det är så dåligt väder i Sverige, hehe.
Jaha, nu verkar det som att vi ska till mormor o morfar o sola lite.=) Längesen man träffade dom. Sen om det fortfarande är fint väder, så ska vi promenera hem.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Borde plugga matte, men får se om det blir av... Fredde är o spelar match nu.. 

Igår var det mys... Skulle gått på bio egentligen, men pallade inte. Istället blev det Fredrik-lagad mat och en skräckis=) Stephen Kings "Desperation" och haha shiit vad dålig den var! Vet att hans filmer kan va lite knäppa.. Men denna var från 2006, så trodde den skulle va lite modernare och läskig, men mot slutet var den bara rolig! Hehe.. Men men, så kan det bli ibland (särskilt när Stina väljer film av nån anledning?)


Har lite bilder jag ska lägga upp, men ska bara hitta kabeln först.. Med lite tur blir det redan ikväll/imon.


Fredrik min snutt! 
Min bästa kompis, min älskling.
Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig.


Ut o njut av solskenet nu allihopa!

Fredag!

Kategori: Allmänt

Skönt med fredag! 

Hade ont i huvudet idag med, men nu var jag trött på det, så nu tog jag två panodil. Tycker inte om att ta tabletter egentligen.
Vaknade kl 09:55 av att vaktmästaren skulle kolla på våra ledningar i kök & baddrum. 
Efter det gjorde jag frukost och ringde & bekräftade att jag ville ha sommarjobbet :) Kirrat, så gutt!
Sen ringde jag till tandläkaren, ville veta om jag hade nåt hål eller inte (trodde det fortfarande var gratis för mig). Fick en tid redan kl halv 12, så det blev lite stressigt. Hade inget hål, höll mig kvar i riskgrupp 1, och fick med mig papper för att fundera på om jag ska teckna nåt avtal med dom... Det ska jag nog. Alltid bra att gå regelbundet till tandläkaren.
När jag kom hem en halvtimme senare, började jag plugga lite matte.. Suget är inte 100% idag precis, men några tal har jag fått gjort iaf. 
Så, nog om min hittills skeeeta-spännande dag! 

Vad händer idag/ikväll?
Är ju hockey ikväll iaf, som vi ska se=) Tar Hv hem att? hehe =p
Till hockeyn blir det kina-mat och nån öl. Mysigt =)

Imorgon ska vi på bio och se 10.000 bc !! Den verkar så grym! :D Mysigt detta med=) hihi..


Yaoyao, nu ska jag grejja lite...
Catch ya later

Soffaa

Kategori: Allmänt

Ont i halsen och huvudet idag....
Lyckades pallra mig till komvux iaf, o fick lite hjälp..

Blir mysdag idag är det bestämt... Slappa och titta på hockeyn...


Fredriks <3

Fin tisdag!

Kategori: Allmänt

Fin tisdag idag...
Upp och hoppa kl 10... Åt en lång frukost innan jag satte igång med matten.. Kom lite framåt, men det är mycket jag inte fattar... Får pallra mig till Komvux imon för att få lite hjälp av Kerstin.. Ska ju göra prov på detta lilla kapitlet redan nästa vecka.. Men sen är det inte mer prov, förutom det nationella!=) Var visst lite inlämningsuppgifter istället, men det är ju mycket mer chill... 
Efter plugget tog jag en promenad med vovven, vilket var såå skönt! Solen sken då och då, och det är riktigt vårväder! Attans att jag inte tog med mig min i-pod, då hade det ju blivit en riktig långrunda! Men utan i-pod gick det inte så länge.. Blev en 20 minutersrunda iaf..Och vovven bajsade inte en enda gång, vilket var skönt för då slapp jag plocka upp att! hehe ;p

Igår var Fredde o jag ute o sprang! Duktiga eller hur?=) 
Innan vi sprang sa jag att det såg ut att bli regn.. Och när vi sprungit i 2 minuter öser det ner! Så man var dygnsur när man kom hem! Tycker det var rätt strongt ;)
Frågade Fredde om vi skulle ta en långpromenad med vovven idag, men han sa att han kanske skulle ut o springa idag igen. Duktig kille =) Själv väntar jag tills nästa vecka innan jag sätter igång seriöst med träningen! Tänker träna nästan varje dag.. På tisdan ska jag fasen gå på Core och därefter spinn, något som jag saknat!! (ska du med Elin?)
Vad händer anars idag då? Lilla pappsen ringde igårkväll och sa att han ville komma upp o hälsa på nån dag, så det kanske blir att han kommer upp på en fika idag=) Skulle va trevligt!

Nehe, snart kommer Fredde hem=)


<3

Ush.

Kategori: Allmänt

Vad obehagligt det är med dom här morden på Pernilla och Engla som den 42åriga mannen nu har erkänt. Tycker det är så sjukt och läskigt. Är nästan säker på att det var därför jag drömde mardrömmar idag på morgonen. 
Och det verkar som han är sjuk, vilket innebär att han säkert kommer dömas till sluten vård, istället för tortyr som han förtjänar. Usch. Bara ta någon annans liv, gå och gräva ner den, och sedan fortsätta med sitt liv. Erkänna först när bevisen är för starka för att komma undan. 
Och sen när jag går upp i sängen o sätter på tv:n medans jag äter frukost... Så handlar det om 3 mord och jakten på mördaren. Usch! Det tar aldrig slut! 
I feel the weight of the world on my shoulder,
as I'm getting older y'all people gets colder. 
Ne, nu vill jag att Fredde ska komma hem....

Ska ta en dusch nu, hoppas det blir bättre.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag.
Ska upp till ÖB direkt när han slutat, men annars
är det inga planer.. 


Ciaoo

Reeegn

Kategori: Allmänt

Idag är det INTE superfint ute, utan regnit.. Det är små, men många och effektiva droppar. Cyklade den lilla biten från Hornsgatan till friskis, och lyckades bli rejält blöt!
Det är en sånhär dag man bara vill ligga i soffan o mysa!
Men nepp, det gjorde vi ju igår.. =)

Idag blir det lite party tror jag allt :) Poker är det sagt oxå.. Får se om jag vågar spela ;) Kan ju få till det ibland, men är så nervös i början när man spelar med nya personer.. hehe...
Får se om det blir poker hela kvällen eller om det blir annat me. Ville ju att min Amandish skulle komma ikväll, men det kunde hon ju ikke!
Yaoyao, ska bli trevligt ikväll iaf..

Som sagt, sitter på friskis.. Och det är huur lugnt som helst! Tror det är kanske 2 pers i gymmet.. Så tråkigt, då känns det så meningslöst att va här.. Kan inte dom sticka hem nu då, så jag kan sticka hem till min gos och äta!
Lär ju inte komma några fler, eftersom vi stänger om ca en halvtimme såå.... Gå hem! ;p

Aja, nu ska jag checka runt lite... Talk to ya later!

Yeah man!

Kategori: Allmänt

Seger och triumf, klarade detta matteprovet oxå! =) 
Inte lika mycket marginal denna gången, men tillräckligt! =D hehe

Sitter hos mamma nu.. Grejjat med Deklarationen.. (höhö med stort D?)
Men ska åka hem nu... Leta efter mitt visakort, slappa och vänta på Fredrico!

Mamma åker till brorsan imon, eftersom han fyller år. Grattis brushan!
Hon ska ta med mitt äppel, så han kan installera Word o lite program..
En hel helg utan datan, my God... =( Blir inte kul om det blir nåt festande i helgen..
All goo musik finns ju i denna.. (undra om Fredde håller me)

Och Cassio är här me, älskade dum-hund :D
Han känns så jäkla stor, nu när man haft en liten tax..


Vovveeen...




Nahe, ha det bra!

Saknar

Kategori: Allmänt

min Fredrik !                                                                                                    

Så tråkigt utan honom... Som om jag inte har nåt liv ;) Nämen allt är bara hälften så roligt utan honom, och att sitta här i vår lägenhet utan honom är såå tråkigt. Om jag skulle få bestämma skulle han va en centimeter (max;p) ifrån mig 24-7 =D Allt är så bra som det kan va när vi är hos varandra.

Och nu börjar snart hockeyn oxå, som jag vet att han vill se.. Stackarn. 
Men han sa att han kanske skulle få sluta lite tidigare idag, så får väl
hoppas att han hinner hit innan det är slut. Jag som trodde att det bara
var för att han saknade mig, men sen såg jag att det var hockey ikväll
hehe ;D ne, skojar bara.. Är glad bara han är här. Och jag VET att han 
saknar mig oxå... Hihi..


Snart helg! Me likes. Inga planer än så länge, får se vad det blir.

Nehe, nu ska jag ta lite o'boy och titta lite på hockeyn/cops/simpsons :)
Ursäkta om inlägget var lite ointressant för er, men så blir det ibland.
Man är väl kär :)
image111Fredrik

Noll engagemang!

Kategori: Allmänt

(Hehe, ju mer man tittar på det ordet, ju mer felstavat ser det ut.. Hmm, aja.)

Usch, borde verkligen plugga matte, men är såå oengagerad! Verkligen inte sugen idag ju. Känns som att tankarna är på annat håll oxå.

Var iaf på komvux idag och fick "hjälp" med att söka till högskolan. Anledningen till citattecknen är att rektorn inte var särskilt mycket till hjälp, fick nästan göra allt själv. Men men, det blev gjort iaf, och det är ju huvudsaken =) 
Så nu har jag sökt till sjuksköterskeutbildningen i Kalmar och Växjö. 
Hoppas det går bra... Fast det är ju ett tag till =)

Beställde en ny mobil idag oxå =) Min är gammal o halvpaj... 
Blev en Nokia med 3-abonnemang =) Gött!


Uscha, matteprov på onsdag... Och ändå lyckas jag inte kolla i matteboken. Otroligt ;)
Nämen ska väl kolla lite, om det inte är allt för mycket kanske det räcker med att plugga imon. Isåfall blir det en heldag! Jippie.. Först lära sig det sista, och sen repetera allt.

Jaojao...
Vad händer idag?
Ska möta syrran på Kvantum om ett tag och inhandla:
 och  och  

Mumsigt! Har även vindruvor hemma som vi kan äta=)
Med detta blir det att softa o sådär.. Guttans!
Vill att hon ska ta med sig Madicken, men det lär
hon ju inte göra ;p






Nehepp, nu ska jag sakna Fredrik lite.. Min sötis.
Kommer alltid vara vi.


Njut av det fina vädret nu! =)
Ciaoo
  

På friskis.

Kategori: Allmänt

Var stressigt att komma hit! Hann precis måla klart, byta om & käka lite fort innan.

Åh, det börjar bli så fint i tv-rummet nu!
Den mörkgråa färgen vi valde passar jättefint i rummet och till möblerna=)
Och det bästa av allt: tapeterna ska upp idag oxå! Fredde och mamma skulle försöka hinna sätta upp dom nu när jag sitter här=) Arghh, ska bli så spännande att se hur det blir! Kan inte alla människor här bara pysa hem, så jag kan stänga tidigare och åka hem! ;)

Igårkväll blev det mat på Asian Ha och sen lite mys hemma. Gick o la oss rätt tidigt för Fredde var lite sliten. Men det var jättetrevligt =)
Ikväll blir det nog oxå lugnt. Man blir ju lite trött när man grejar varje dag.
Men jag tycker ändå det har varit kul, för det blir ju så fint när det väl är klart! 

Nehe, nu ska jag nog plugga lite matte. Är så lugnt här på lördagar, så man kan ju passa på att använda tiden till något bra.  Är ju matteprov på onsdag... yssa yssa...

Återkommer nog med lite bilder om nån dag!=)

Ciaoo


Bäst <3

Jaha..

Kategori: Allmänt

Då var det torsdag då.. Härligt, betyder ju att det snart är helg=)
Undra vad som händer då.. Blir nog lugnt.. Men det gör inget, känner att jag bara vill va med min älskling o ta det lugnt. =)

Idag ska vi måla listerna i tv-rummet en gång till. Sen blir det inte mer jobb för dagen. Istället blir det hockey. 
Hv71 - Timrå. Självklart hejar jag på Hv, annars skulle väl Fredrik bli sur.. hehe nedå... Är inte så intresserad av hockey egentligen, men tycker det är rätt spännande nu.. Har kollat på alla Hv:s semifinalmatcher utom en, så kan ju inte sluta nu!

Imon blir det att plugga matte, sen dra till gymmet..
Sen vet jag som sagt inte vad som händer...

På lördag ska vi börja måla tv-rummet! I like. 
Ser för jäkligt ut här nu, har dratt bort den gamla tapeten, som var helt lös, och sen spacklat lite här o där..
Ska bli kul att göra det fint här inne me.. Vi har ju gjort sovrummet o hallarna så fina ju =)

Nehe, nu ska jag äta lite innan Fredde kommer, för då är det jobb som gäller!


Före-bild




Ciaooo     /S

Gäsp.

Kategori: Allmänt

Är så trött! Har inte kunnat somna på 3 dar nu...
Jobbigt oxå, när man borde ha gått på mattelektionerna.. Men idag ska vi dit iaf, fast efter lektionen och snacka lite med läraren o så. 

Annars idag blir det att fortsätta måla listerna.. Vi är klara i sovrummet. Ska måla en gång till i hallen, sen kommer favoriten: tv-rummet! Ska bli så kul när det är helt färdigt här inne. Slippa den ljusblå tapeten som är här nu ;) Fast man är ju såklart lite nervös att det inte kommer se ut som man hoppas, men det blir nog bra.. Brukar bli bra när Stina o Fredde gör nånting ;)

Igår var vi hos pappa o firade hans födelsedag. Blev pizza o sen tårta & kaffe. Mumsigt. Fick träffa den omtalade Madicken oxå, guud så söt! (Den ettåriga taxen vi är hundvakt åt) Eftersom det var första april bestämde vi oss för att lura pappa oxå. Så vi lurade han att hundvalpen vi hade med oss var en födelsedagspresent till honom!=) Han blev nog lite skakis tror jag.. Han som inte vill ha hund, o särskilt inte en tax av nån anledning!

Jag är så trött.. Men lovade Fredde att inte gå och lägga mig nu, när komvux blev uppskjutet till 12.30 istället för 10.30. Så jag kämpar.. Går ju inte ett skit på Tv, så jag bloggar lite istället.. duh..
Får väl lägga i en maskin tvätt oxå.. 

Fick ett telefonsamtal som gjorde en lite positiv inför framtiden, men tar inte ut nåt i förskott. Förväntar mig inget.


Nehe, nu ska jag sluta....

Ciaooo

Fix

Kategori: Allmänt

Jaha, då har vi börjat pula lite med lägenheten igen...
Målade listerna i sovrummet igår, och idag blir det fortsättning.
Sen ska vi måla o tapetsera i vardagsrummet (gutt!). Tittade på färg o tapeter igår. Vi ska ha en ganska mörk grå färg, och sen en fond-vägg vid sofforna som är vit med silvriga och svarta blommor typ.. Kanske inte låter så fint, men det var dom!=) Tror o hoppas att det blir jättefint!

Idag ska jag till stan o titta lite.. Sen handla lite mat & en pensel =) 
Sen blir det att måla direkt Fredde kommer hem. Efter det ska vi hem till pappa och fira hans födelsedag idag! (hehe jaa, han fyller år den 1:a April) Ska bli trevligt=) 

Just det, man får se upp så man inte blir lurad idag! hehe.. Men det vore ju kul att lura nån.. Nu måste jag tänka ut nåt=) 


Fasen att det inte är lika fint väder idag som igår, jag o syrran skulle ju gå en långrunda isåfall!



Nehe, nu ska jag duscha o göra mig i ordning lite, så man är redo att möta den här dan...



Ciaoo